fbpx Apartamenti 1913 | MANGALEM 21

Apartamenti 1913

44,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 57.6 m2, me orientim nga Lindja, me pamje nga Mali i Dajtit, me fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. Hyrja në apartament realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku në të majtë të tij është tualeti dhe në të djathtë ndodhet këndi i gatimit në forme L-je e cila të shoqëron deri në afërsi të hyrjes së dhomës së gjumit.

Ambienti i ditës me shtrirje lineare e cila ka komunikim me llozhën në pjesën fundore të saj, ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës, njësoj si edhe dhoma e gjumit.  

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
19
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
57.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2