fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1922 | MANGALEM 21

Apartamenti 1922

84,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 105.1m2 . Apartamenti është me orjentim nga Lindja.Apartamenti ofron pamje nga Mali i Dajtit, me fushëpamje të lirë përpara, të papenguar nga ndërtime të tjera. Hyrja e tij të fton në një korridor te vogël, në të majte të të cilit ndodhet dera e tualetit, dhe përballë tij ndodhen dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme, duke mos cënuar këndin e ndejtjes me flukset e kalimit dhe duke siguruar një ndarje te mirë të ambientit të ditës me atë të natës. Dy dhomat e gjumit kanë akses në llozhën e përbashket dhe janë të mirëndriçuara, ku njëra prej tyre përbëhet gjithashtu nga një tualet i dedikuar. Apartamenti ka edhe nje depo e cila mund të shërbej për funksione të ndryshme.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 19 Kati 2
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
2
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
105.1m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2