fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1925 | MANGALEM 21

Apartamenti 1925

77,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 96.6 m2. Apartamenti me orientim në Jug dhe Lindje ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës. Me pamje nga Mali i Dajtit dhe fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Në të djathtë të saj ndodhet hapësira e gatimit, e cila është disi më e veçuar nga pjesa tjetër.

Aksesi në dy dhomat e gjumit realizohet nëpërmjet një korridori, i cili njëkohësisht ndan zonën e ditës nga e natës. Njëra prej tyre komunikon edhe me llozhën e apartamentit.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 19 Kati 2
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
96.6m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2