fbpx Apartamenti 1923 | MANGALEM 21

Apartamenti 1923

85,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 110.8 m2. Apartamenti me orientim në lindje ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës, ka pamje nga Mali i Dajtit dhe fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime te tjera. Hyrja në të realizohet nëpërmjet një korridori të vogël, ku përballë saj ndodhet tualeti kryesor, dhe në të djathtë shtrihet ambienti i ditës i bollshëm dhe i ndriçuar nga dy dritare të mëdha.

Hapësira e gatimit është e vendosur në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të pacënuar dhe funksionale. Dy dhomat e gjumit janë të organizuara ndryshe, ku njëra prej tyre përbëhet nga një tualet i dedikuar dhe tjetra akseson një llozhë.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
2
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
110.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2