fbpx Apartamenti 1927-1 | MANGALEM 21

Apartamenti 1927-1

25,000 €

Apartament garsoniere, me sipërfaqe 32.8 m2, me orientim nga Perëndimi.

Apartamenti është i ndarë në zonën e ditës dhe atë të natës. Sapo futesh në të djathtë hasesh me ambjentin e natës, i cili është i ndarë me mur me ambjentin e ndenjes. Në të majtë të hyrjes kryesore gjendet tualeti. Apartamenti ka edhe llozhen e cila ndodhet përballë ambjentit të gatimit.

Shtrirja gjatësore në fasadë, pa shumë thellësi, siperfaqja racionaliste me kosto të ulët e bëjnë këtë apartament shumë të përshtatshëm për shumë klient.

Njësi: 
Garsoniere
Shkalla: 
19
Kati: 
2
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
32.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2