fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1932 | MANGALEM 21

Apartamenti 1932

75,000 €

partament 2+1 me sipërfaqe 94.3 m2, i orientuar në Lindje, me pamje nga Mali i Dajtit, dhe me fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Në krahun e djathtë ndodhet dera e tualetit ndërsa në krahun tjetër, në pjesën anësore të hapësirës, është pozicionuar këndi i gatimit. Dhomat e gjumit kanë akses në ambientin e ditës dhe njëra prej tyre edhe në njërën llozhë gjithashtu.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 19 Kati 3
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
3
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
94.3m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2