Apartamenti 1932

69,000 €

Njësi shërbimi me sipërfaqe 94.3 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Çarja e madhe në fasadë e bën atë një njësi të shkëlqyer, e cila përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër. Hapësira e brendshme e njësisë është mjaft funksionale dhe e pastër. Dera kryesore e saj ka akses ne hapësiren sociale që ndodhet përpara njësisë, duke i dhënë një vlerë të shtuar kësaj njësie.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
94.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2