Apartamenti 1936

47,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 63.9 m2. Apartamenti me orientim në Jug dhe në Lindje ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të gjelberuara të kompleksit. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës, i cili është i mirëndriçuar. Në të majtë ndodhet zona e gatimit e shtirë në pjesën anësore të hapësirës, në krahun tjetër ndodhet tualeti dhe dhoma e gjumit, e cila komunikon edhe me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
19
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
63.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2