Apartamenti 1936-1

25,000 €

Garsoniere me sipërfaqe 32.8 m2. Apartamenti me orientim në Jug ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të gjelberuara të kompleksit. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës, i cili është i mirëndriçuar. Në të majtë ndodhet zona e gatimit e shtirë në pjesën anësore të hapësirës, në krahun tjetër ndodhet tualeti dhe zona e gjumit, e cila komunikon edhe me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Garsoniere
Shkalla: 
19
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
32.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2