fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 1945 | MANGALEM 21

Apartamenti 1945

82,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 102.9 m2. Apartamenti me orientim në Jug dhe Perëndim ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës dhe ka pamje nga oborret e brendshme të gjelbëruara të kompleksit. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor, i cili bën shpërndarjen në dhomat e gjumit në njërën anë dhe në tualetin qendror në anën tjetër. 

Në fund të tij qëndron ambienti i ditës, i cili është i mirëndriçuar nga dy dritare të mëdha dhe një hapësirë gatimi të vendosur në një pjesë anësore disi të veçuar. Njëra nga dhomat e gjumit përmban edhe një tualet të dedikuar me dritare.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 19 Kati 4
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
19
Kati: 
4
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
102.7m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2