fbpx Depo në shitje në Tiranë - Bodrum 1957 | MANGALEM 21

Bodrum 1957

3,000 €
Njësi: 
Depo
Shkalla: 
19
Kati: 
5
Sip.: 
6.9m2
  • Lartesia e katit 2.95 m
  • Planimetri e rregullt
  • Dritare profil alumin termik. Termo dhe zeizoluese
  • Boje minerale pa kimikate, Keim
  • Kontruksioni per termete deri 10 balle
  • Kreditim deri 100%
Depo në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 19 Kati 5

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2022

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2