Apartamenti 1952-2

25,000 €

Garsoniere me sipërfaqe 32.9 m2, i orientuar në Lindje, me pamje nga Mali i Dajtit, dhe me fushëpamje të lirë, të papenguar nga ndërtime të tjera. 

Njësi: 
Garsoniere
Shkalla: 
19
Kati: 
5
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
32.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2