fbpx Apartamenti 1956 | MANGALEM 21

Apartamenti 1956

49,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 64.2 m2. Apartamenti me orientim në Perëndim ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të gjelberuara të kompleksit. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës, i cili është i mirëndriçuar. Në të majtë ndodhet zona e gatimit e shtirë në pjesën anësore të hapësirës, në krahun tjetër ndodhet tualeti dhe dhoma e gjumit, e cila komunikon edhe me llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
19
Kati: 
5
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
64.2m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2