fbpx Apartamenti 1956-1 | MANGALEM 21

Apartamenti 1956-1

25,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 26,3 m 2 , me një orientim midis jugut dhe perëndimit. Hyrja realizohet në zonën e ditës, nga ku në të majtë aksesohet fillimisht tualeti dhe më pas dhoma e gjumit. Zona e ditës dhe dhoma e gjumit kanë dritare në drejtim të jug-perëndimit.

Njësi: 
Garsoniere
Shkalla: 
19
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
32.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2