Apartamenti 1961

54,000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 72.0 m2. Apartamenti me orientim në Jug ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të kompleksit. Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës, i cili është i mirëndriçuar. Në të djathtë ndodhet zona e gatimit, e shtirë në pjesën anësore të hapësirës, ndërsa në pjesën fundore ndodhet tualeti dhe dhoma e gjumit, e cila komunikon edhe me një llozhën e apartamentit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
19
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
72.0m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2