fbpx Dyqan në shitje në Tiranë - Njësi shërbimi 0211 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0211

97,000 €

Njësi shërbimi, e projektuar për të patur destinacion tregtar. Në saj të ndarjes hapësinore dhe infrastrukturës së brendshme, ky ambient mund të përdoret për aktivitet sipërmarrje ofruese të shërbimeve të ndryshme, bar-kafene, ambient zyre, etj.

Dyqan në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 2 Kati 1
Njësi: 
Dyqan
Shkalla: 
2
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Jug
Perëndim
Sip.: 
83.8m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2