fbpx Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 0233 | MANGALEM 21

Apartamenti 0233

128,000 €
 • Lartesia e katit 2.95 m
 • Planimetri e rregullt
 • 2 tualete
 • Ambiente te gjelberuara, lulishte
 • Aspirim i dedikuar
 • Fasade e termoizoluar.
 • Dritare me grila, profil alumin termik. Termo dhe zeizoluese
 • Ashensori Schiendler
 • Sistem kondicionimi multisplit instalime
 • Tuba furnizimi me uje multistrat
 • Boje minerale pa kimikate, Keim
 • Hidroizolim tarrace me materiale gjermane, Alwitra
 • Hidroizolim nentoke me materiale gjermane, Dorken
 • Hidroizolim tualete dhe llozha me materiale gjermane, Ardex
 • Dyer te brendshme gjermane, Lebo
 • Dere e jashtme e blinduar
 • Hidrosanitare inkaso
 • Laminat AC3
 • Pllaka porcelani ne tualet
 • Kontruksioni per termete deri 10 balle
 • Kreditim deri 100%
Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 2 Kati 3
Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
2
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
160.5m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2