fbpx Apartamenti 0233 | MANGALEM 21

Apartamenti 0233

121,000 €

Apartament 3+1 me sipërfaqe prej 160.5 m2, i përshtatshëm për një familje të madhe. Është ambienti i posaçëm për atë që kërkon nga banesa e tij hapësirën e përshtatshme dhe të organizuar në mënyrë sa më efiçente për një jetesë të rehatshme familjare.

Falë orientimit të tij të gjithëanshëm siguron ndriçim dhe ajrim shumë të mirë për të gjithë ambientet.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për gatimin si ambient më vete, ngrënien dhe për një kënd ndejtje mjaft të këndshëm. Përmes dritareve të mëdha dhe lozhës së këtij ambienti mund të përjetosh çlodhjen që të sjell soditja e një peizazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Apartamenti ka 2 tualete, ku kryesori është me dritare ndërsa tualeti i dytë është i dedikuar për dhomën e gjumit matrimoniale.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
2
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
160.5m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2