fbpx Njësi Shërbimi në shitje në Tiranë - Njësi Shërbimi 2414 | MANGALEM 21

Njësi Shërbimi 2414

130,000 €

Njësi shërbimi me sipërfaqe 113.6 m2, shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti.  Orientimi i saj i dyfishtë, forma në plan trekëndore, afërsia që ka me rrugën unazore, e bëjne atë një njësi shumë të mirë.

Tualeti është i vendosur në mes të gjatësisë së njësisë së shërbimiit, në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar nga ndërprerjet e çfarëdolloji për ta bëre sa më funksionale dhe të pastër hapësiren e brendshme. Dera kryesore ka akses në pedonalen që kalon përpara njësisë, në të njejtën faqe ku ndodhet edhe rruga unazore, duke i dhënë një vlerë të shtuar kësaj njësie.

Dyqan në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 24 Kati 1
Njësi: 
Njësi Shërbimi
Shkalla: 
24
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
113.6m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2