fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 2425 | MANGALEM 21

Apartamenti 2425

125,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe prej 104.9 m2. Apartamenti me orientim në Veri dhe Perëndim ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të kompleksit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori duke siguruar privatësi në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Ndërsa zona e gatimit shtrihet në formë xhepi në pjesën anësore të hapësirës.

Njëra nga dhomat e gjumit komunikon me llozhën. Apartamenti, gjithashtu përmban edhe një lavanderi dhe tualet që ndodhen në krah të hyrjes kryesore. Ky apartament ka në afërsi si opsion edhe një depo me sipërfaqe të bollshme prej 67.7 m2 mjaft funksionale, e pastër dhe e sigurtë, e cila mund të vihet në përdorim për arsye të ndryshme dhe magazinim.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 24 Kati 2
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
104.9m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2