fbpx Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 2431 | MANGALEM 21

Apartamenti 2431

124,000 €

Apartament 3+1 me sipërfaqe të bollshme prej 155.2 m2. Apartamenti me orientim në çdo anë ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës. Ka pamje si nga Mali i Dajtit, ashtu edhe nga oborret e brendshme të kompleksit.

Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori në ambientin e ditës, i cili është i mirëndriçuar dhe përbëhet nga zona e gatimit, e shtirë në pjesën anësore të hapësirës, ajo gjithashtu komunikon edhe me një llozhë. Dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme përgjatë korridorit janë të organizuara mirë, ku njëra prej tyre ka edhe një tualet të dedikuar.

Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 24 Kati 3
Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
24
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
155.2m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2