fbpx Apartamenti 2434 | MANGALEM 21

Apartamenti 2434

60,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 79.1 m2. Apartamenti me orientim të shumëfishtë në Jug, Lindje dhe Perëndim ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e gjelbëruara të kompleksit.

Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës, i cili është i mirëndriçuar, në të djathtë të saj ndodhet hapësira e gatimit e cila është favorshëm e veçuar nga pjesa tjetër. Aksesi në dy dhomat e gjumit realizohet nëpërmjet një korridori, i cili njëkohësisht ndan zonën e ditës nga e natës.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
79.1m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2