Apartamenti 2435

67,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe prej 90.8 m2. Apartamenti me orientim në Perëndim ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të kompleksit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori, duke siguruar privatësi në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Ndërsa zona e gatimit shtrihet në formë xhepi në pjesën anësore të hapësirës.

Njëra nga dhomat e gjumit komunikon me llozhën. Apartamenti gjithashtu përbëhet edhe nga një tualet i bollshëm që ndodhet në krah të hyrjes kryesore.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
3
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
90.8m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2