fbpx Apartamenti 2435-2 | MANGALEM 21

Apartamenti 2435-2

40,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe prej 52.4 m2. Apartamenti me orientim në Perëndim ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të kompleksit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori, duke siguruar privatësi në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Ndërsa zona e gatimit shtrihet në formë xhepi në pjesën anësore të hapësirës.

Apartamenti gjithashtu përbëhet edhe nga një tualet i bollshëm që ndodhet në krah të hyrjes kryesore.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
24
Kati: 
3
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
52.4m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2