fbpx Apartamenti 2441 | MANGALEM 21

Apartamenti 2441

118,000 €

Apartament 3+1 me sipërfaqe të bollshme prej 155.2 m2. Apartamenti me orientim në çdo anë ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës. Ka pamje si nga Mali i Dajtit, ashtu edhe nga oborret e brendshme të kompleksit.

Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori në ambientin e ditës, i cili është i mirëndriçuar dhe përbëhet nga zona e gatimit, e shtirë në pjesën anësore të hapësirës, ajo gjithashtu komunikon edhe me një llozhë. Dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme përgjatë korridorit janë të organizuara mirë, ku njëra prej tyre ka edhe një tualet të dedikuar.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
24
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
155.2m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2