fbpx Apartamenti 2442 | MANGALEM 21

Apartamenti 2442

72,000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe prej 94.6 m2. Apartamenti me orientim në veri dhe Lindje ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës dhe ka pamje të pandërprerë nga Mali i Dajtit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme përgjatë korridorit janë të mirëorganizuara, dhe përballë tyre ndodhen respektivisht edhe dy tualetet.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
94.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2