fbpx Apartamenti 2445 | MANGALEM 21

Apartamenti 2445

70,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe prej 91.0 m2. Apartamenti me orientim në Veri dhe Perëndim ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e brendshme të kompleksit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori, duke siguruar privatësi në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Ndërsa zona e gatimit shtrihet në formë xhepi në pjesën anësore të hapësirës. 

Njëra nga dhomat e gjumit komunikon me llozhën. Apartamenti gjithashtu përbëhet edhe nga një tualet i bollshëm që ndodhet në krah të hyrjes kryesore.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
91.0m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2