fbpx Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 2451 | MANGALEM 21

Apartamenti 2451

91,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe prej 114.1m2. Apartamenti me orientim në veri,  lindje dhe perëndim ajroset dhe ndriçohet më së miri gjatë gjithë ditës dhe ka pamje të pandërprerë nga rruga unazore. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori në ambientin e mirëndriçuar të ditës. Dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme përgjatë korridorit janë të mirëorganizuara, dhe përballë tyre ndodhen respektivisht edhe dy tualetet.

Apartament 3+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 24 Kati 5
Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
24
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Lindje
Perëndim
Sip.: 
114.1m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2