fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 2462 | MANGALEM 21

Apartamenti 2462

82,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe prej 103.4 m2. Apartamenti me orientim në Jug dhe Lindje ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje nga rruga unazore dhe në një nga oborret e gjelbëruara të kompleksit. Hyrja e apartamentit të shoqëron përmes një korridori të ndriçuar me dritë natyrale në ambientin e ditës. Në apartament ndodhen dy tualete. Dhomat e gjumit lehtësisht të aksesueshme janë të mirëorganizuara dhe me plot dritë.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 24 Kati 6
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
103.4m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2