Apartamenti 2471

58,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 79.3 m2. Apartamenti me orientim të shumëfishtë në Jug, Lindje dhe Perëndim ajroset dhe ndriçohet shumë mirë gjatë gjithë ditës dhe ka pamje në një nga oborret e gjelbëruara të kompleksit. 

Hyrja e apartamentit të fton në ambientin e ditës, i cili është i mirëndriçuar, në të djathtë të saj ndodhet hapësira e gatimit e cila është favorshëm e veçuar nga pjesa tjetër. Aksesi në dy dhomat e gjumit realizohet nëpërmjet një korridori, i cili njëkohësisht ndan zonën e ditës nga e natës.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
24
Kati: 
7
Orientimi: 
Jug
Lindje
Perëndim
Sip.: 
79.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2