fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartament 2653 | MANGALEM 21

Apartament 2653

65,000 €
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
26
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
75.9m2
 • Lartësia e katit 2.95 m
 • Planimetri e rregullt
 • 1 tualet
 • Ambiente të gjelberuara, lulishte
 • Aspirim i dedikuar
 • Fasadë e termoizoluar
 • Vetrata profil alumin termik, termo dhe zëizoluese
 • Tuba furnizimi me ujë multistrat
 • Bojë minerale pa kimikate, Keim
 • Hidroizolim tarrace me materiale gjermane, Alwitra
 • Hidroizolim nëntokë me materiale gjermane, Dorken
 • Hidroizolim tualete dhe llozha me materiale gjermane, Ardex
 • Dyer të brendshme gjermane, Lebo
 • Hidrosanitare inkaso
 • Pllaka porcelani në tualet
 • Kontruksioni për tërmete deri 10 ballë
 • Kreditim deri 100%
Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 26 Kati 5

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2021

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2