fbpx Dyqan në shitje në Tiranë - Njësi shërbimi 0315 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0315

69,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 60 m2 shumë e përshtatshme për të zhvilluar disa lloj aktivitetesh. Pas hyrjes, njësia vazhdon me një seksion të ngushtë dhe përfundon në një hapësirë më të gjerë, ku mund te organizohen disa lloj biznesesh që nuk e kërkojnë domosdoshmërisht dritën natyrale.

Dyqan në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 3 Kati 1
Njësi: 
Dyqan
Shkalla: 
3
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
59.6m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2