fbpx Dyqan në shitje në Tiranë - Njësi shërbimi 0316 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0316

82,000 €

Njesi sherbimi, me siperfaqe 71.2 m2 shume e pershtatshme per te zhvilluar disa lloje aktivitetesh. Aksesi i drejtperdrejte ne rrugen unazore, dhe afersia me hyrjen e kompleksit e bejne njesine shume te preferuar per bizneset. Hyrja ne njesi te fton ne amjentin e mirendricuar dhe te rregullt. Ne pjesen fundore te njesise krijohet nje ambjent me intim tipologji kjo qe mund te favorizoje lloje te caktuara biznesesh. Tualeti pozicionohet ne njerin nga cepat e ketij amjentit te dyte duke mos e cenuar funksionalisht ambjentin.

Dyqan në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 3 Kati 1
Njësi: 
Dyqan
Shkalla: 
3
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
71.2m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2