fbpx Apartamenti 0323 | MANGALEM 21

Apartamenti 0323

100,000 €

Apartament 3+1 me hapësirë të mirësistemuar në një sipërfaqe prej 132.1 m2.

Hyrja e apartamentit të fton menjëherë në ambientin e ditës duke shfrytëzuar mjaft mirë sipërfaqen.  

Në jug dhe lindje të apartamentit gjendet ambienti i ditës, me një sipërfaqe shumë të madhe, komode për secilin nga funksionet që ai përmbush. Orientimi i saj e bën atë ambientin më të ndriçuar në të gjithë shtëpinë.

Një korridor i vogël të drejton për në tualetin kryesor dhe zonën e natës ku gjenden 2 dhomat e fëmijëve dhe ajo matrimoniale me sipërfaqe tejet të bollshme, tualetin e dedikuar dhe llozhën.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
3
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Jug
Lindje
Sip.: 
132.1m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2