fbpx Depo në shitje në Tiranë - Depo 3218 | MANGALEM 21

Depo 3218

6,000 €
Njësi: 
Depo
Shkalla: 
32
Kati: 
1
Sip.: 
13.3m2

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2022

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2