fbpx Apartamenti 0424 | MANGALEM 21

Apartamenti 0424

78,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 103.7 m2 i përshtatshëm për një familje të re ose me fëmijë. Falë orientimit të dyfishtë nga jugu dhe lindja, çdo kthinë e apartamentit ka ndriçim dhe ngrohtësi gjatë gjithë ditës.

Ambienti i ditës është i mirësistemuar dhe ka hapësirë të mjaftueshme për këndin e gatimit si dhe një kënd ndejtje mjaft të këndshëm.

Zona e natës, e ndarë nga ajo e ditës, siguron intimitetin e duhur për një ambient çlodhës.

Krahas tualetit kryesor ka dhe një tualet më të vogël ngjitur me të, të barazlarguar nga çdo kthinë e apartamentit, duke krijuar rrethana lehtësuese për bashkëjetesën në familje.

Këndi i ngrënies, përmes dritareve të mëdha dhe llozhës mundëson çlodhjen që të sjell soditja e një peizazhi ku ndërthuren hareja e fasadave shumëngjyrëshe me piktoresken e kopshteve dhe shesheve të gjelbëruara.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
4
Kati: 
2
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
103.7m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2