fbpx Njësi shërbimi 0511 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0511

208,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 180.6 m2, shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë, çarjet e mëdha dhe afërsia që ka me rrugën unazore, e bëjnë atë një njësi të shkëlqyer, e cila përshkohet nga drita natyrale dhe ajëri i pastër. Tualeti është i pozicionuar në qendër, duke lejuar një organizim perimetral të pacënuar me elemente të tjerë vertikalë.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
5
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
180.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2