fbpx Njësi shërbimi 0513 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0513

201,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 174.6 m2. Njësia shtrihet përgjatë objektit në Lindje. Ka afërsi me rrugën unazore dhe shkallaren që dërgon në nivelin e hyrjes së këtij objekti, duke e afruar këtë dyqan me shumë flukse lëvizje.

Njësi: 
Njësi shërbimi
Shkalla: 
5
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
174.6m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2