fbpx Apartamenti 0532-2 | MANGALEM 21

Apartamenti 0532-2

52,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 68.8 m2. Hyrja e tij të fton në korridorin e apartamentit, përballë të cilit ndodhet dhoma matrimoniale me tualetin e saj.  Sipërfaqja e bollshme, orientimi i dyfishtë dhe format e rregullta e bëjnë apartamentin një zgjedhje ideale për Ju.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
5
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
68.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2