Apartamenti 0551

64,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 88 m2. Hyrja e tij kalon në një korridor gjatësor, në fund të të cilit pozicionohet dhoma e fëmijëve. Në ambientin e ditës, krahas kalimit për në llozhën e apartamentit, një korridor i vogël orienton drejt dhomës matrimoniale dhe tualetit.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
5
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
88.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2