fbpx Apartamenti 0555 | MANGALEM 21

Apartamenti 0555

53,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 70 m2. Sipërfaqja e bollshme e çdo ambienti, orientimi shumë i mirë nga Jugu dhe Perëndimi dhe pamja e sistemuar nga oborri i brendshëm e bëjnë këtë apartament shumë të preferuar. Llozha aksesohet nga ambienti i ditës, i cili i ka të ndara qartë funksionet e ndejtjes, ngrënies, dhe gatimit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
5
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
69.9m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2