fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 0615 | MANGALEM 21

Apartamenti 0615

63,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe totale 79.7 m2, i orientuar në Perëndim. Apartamenti ka një organizim shumë të rregullt, me ambientin e ditës, dhomat e gjumit, llozhën, dhe tualetin.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 6 Kati 1
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
6
Kati: 
1
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
79.7m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2