fbpx Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 0627 | MANGALEM 21

Apartamenti 0627

78,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 97.6 m2. Apartamenti ka një organizim shumë të mirë, me një ndarje të qartë të zonës së ditës me atë të natës. Ambienti i ditës ka dy hapësira të veçanta, ku këndi i ngrënies pozicionohet disi më i veçuar. Dhoma e matrimoniale ka tualet të dedikuar, çka sjell përmirësim të ndjeshëm të funksionalitetit dhe përditshmërisë në apartament.

Apartament 2+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 6 Kati 2
Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
6
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Sip.: 
97.6m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2