Apartamenti 0626

46,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 60 m2, i orientuar në Perëndim dhe Veri. Organizimi i mirë, sipërfaqja optimale dhe orientimi i dyfishtë e kthejnë atë në një ndër apartamentet më të mirë të të gjithë kompleksit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
6
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
60.1m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2