fbpx Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Apartamenti 0717 | MANGALEM 21

Apartamenti 0717

72,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 60.5 m2. Hyrja e apartamentit të fton në hapësirën e korridorit në të cilin ka një kënd të caktuar për mobiljen në hyrje, përzgjatja e së cilës mund të lidhet mjaft mirë me këndin e gatimit. Këndi i ndejtjes dhe ngrënies ofrojnë kushte shumë të mira ajërimi dhe ndriçimi. Dhoma e gjumit ka derën në afërsi të asaj së llozhës, duke mos cënuar funksionalisht ambientin e ditës me flukse shtesë lëvizje.

Apartament 1+1 në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 7 Kati 1
Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
7
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
60.5m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2