Apartamenti 0711

68,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 90 m2, i orientuar në Lindje dhe Veri. Tualeti aksesohet nga korridori në hyrje, pas të cilit vjen ambienti i gatimit duke lënë të pastër hapësirën e ditës për ndejtje dhe ngrënie. Dhomat e gjumit janë pozicionuar në dy krahët e ambientit të ditës.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
7
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
89.5m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2