fbpx Apartamenti 0712 | MANGALEM 21

Apartamenti 0712

139,000 €

Apartament 3+1, me sipërfaqe 184.8 m2 , i orientuar në Lindje. Apartamentit me sipërfaqe të konsiderueshme, me ambientin e ditës, dhomat e gjumit, dhe dy tualete.

Sapo futesh në apartament përballesh me një hapsirë të bollshme e cila është e ndarë në 3 ambiente nate. Më pas pozicionohesh në këndin e ndenjes I cili është shumë I bollshëm dhe shume I favorshëm për familje me shumë pjestar. Ambjenti I gatimit dhe I ngrënies pozicionohet përball ambjentit të ditës.

Njësi: 
Apartament 3+1
Shkalla: 
7
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
184.8m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2