fbpx Apartamenti 0716 | MANGALEM 21

Apartamenti 0716

123,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 161.0 m2 , i orientuar në Perëndim. Hyrja e tij të fton në ambientin e ditës, i cili, sikurse dhoma e gjumit dhe tualeti ka një sipërfaqe të bollshme. Llozha e apartamentit komunikon me ambientin e ditës, pozicionuar në anë të tij duke krijuar një kënd të përshtatshëm për ambientin e ngrënies. Apartamenti është mjaft I bollshëm dhe I përshtatshëm për çdo familje.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
7
Kati: 
1
Orientimi: 
Perëndim
Sip.: 
161.0m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2