fbpx Apartamenti 0735 | MANGALEM 21

Apartamenti 0735

52,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 67.2 m2. Sipërfaqja e bollshme e çdo ambienti, orientimi shumë i mirë nga Jugu dhe Perëndimi, pamja e sistemuar nga oborri i brendshëm, hyrja fillimisht në korridor, e bëjnë shumë të preferuar këtë apartament.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
7
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
67.2m2

Kërko njësinë tënde!

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2