fbpx Dyqan në shitje në Tiranë - Njësi shërbimi 0811 | MANGALEM 21

Njësi shërbimi 0811

128,000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 110.7 m2   shumë e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë, çarjet e mëdha, afërsia që ka me rrugën unazore, e bëjnë atë një njësi të shkëlqyer, e cila përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër.

Tualeti është i pozicionuar në pjesën më në brëndësi të tij, duke lënë pjesën funksionale të dyqanit një hapësirë të pastër të pa ndërprerje.

Dera kryesore e dyqanit ka akses në pedonalen e vogël që kalon përpara tij, në të njejtën faqe ku është dhe hyrja kryesore e objektit, duke i dhënë nje vlerë të shtuar kësaj njësie.

Dyqan në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 8 Kati 1
Njësi: 
Dyqan
Shkalla: 
8
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
110.7m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2